Brf Duvboet, Sundbyberg

Tillsammans med ALM Equity har Andersson Company förvärvat fastigheten Kranen 19, Starrbäcksgatan 9-11, i Sundbyberg.

Fastigheten genomgår nu en förvandling från kontorsbyggnad till toppmoderna bostadslägenheter under namnet Brf Duvboet. Utöver ombyggnaden byggs även ytterligare två våningsplan med  radhus på taket.

Brf Duvboet finns i Sundbyberg, strax nordväst om Stockholms innerstad. Efter ombyggnaden beräknas fastigheten ha 7500 kvm bostadsarea, fördelat på cirka 80 lägenheter med 1 till 4 rum och kök, 21 penthouseradhus med 5 till 6 rum och kök, på i genomsnitt 114 kvm. Garaget behålls och parkeringsplatserna blir fler – från nuvarande 44 till 58. I entréplan planeras för två lokaler för uthyrning, om cirka 200 kvm vardera.

Sundbyberg är en av landets snabbast växande kommuner. Idag bor cirka 46 000 personer i kommunen och näringslivet expanderar i takt med att flera större huvudkontor flyttar in. Det är nära till det mesta, 200 meter till tunnelbana och pendeltåg, tio minuter från Stockholm city, sju minuter till Arenastaden med tvärbanan och tjugo minuter med bil till Arlanda flygplats. Sundbyberg har även gott om grönområden, sjöar, vattendrag och motionsleder.

Läs mer om Brf Duvboet under vår sida Byggobjekt
För mer information, kontakta Alm Equity.